Hej, du ser godt ud! Hvordan går det??

Hej, du ser godt ud! Hvordan går det??”- jeg kigger dig i øjnene og viser med mit kropssprog, at jeg har TID!

Chris MacDonald har skrevet:
Vidste I fx, at en hund skal modtage mindst en times opmuntring og omsorg om dagen, ellers får den det mentalt dårligt? …… Tænk så på, hvor meget opmuntring og omsorg vi mennesker skal have for at fungere optimalt

Jeg er ikke i tvivl om, at dit kæledyr får din opmærksomhed, måske fordi den giver ubetinget kærlighed tilbage til dig. Du kan ”gemme dig” i dens pels og ”fortælle”, hvordan du har det. Den lytter og ”fortæller” dig, at alt bliver godt. Sammen kan I klare ALT.

Har vi i vores travle hverdag overskud, til at kigge hinanden i øjnene, give et smil, fortælle, at den anden ser godt ud og tør vi spørge om han/hun har det godt?? Er du bange for, hvad svaret er eller venter chefen på de tal, du ikke fik afleveret i går…..

Måske ville du og den, som får spørgsmålet præsteret, bedre føle sig hørt og set, hvis du havde haft tid og mod til at stille spørgsmålet.