Udtalelser & referencer

KLIENTUDTALELSER

“Jeg har i mange år kæmpet med alvorlig stress, angst og høje forventninger til mig selv. Sammen med Lona fandt jeg frem til hvad der stresser mig og hvad der er vigtigt for mig, for at være i balance i hverdagen”.

“Lona bidrog både med konkrete teknikker, såsom meditation og vejrtrækningsøvelser, til at få ro i krop og sjæl, samt med tanker og ideer til hvordan jeg kunne opnå mere struktur og mindre stress i min hverdag. Med åbne spørgsmål og ideer, som jeg selv kunne bygge videre på, ændrede Lona min måde at tænke på og jeg kom derved ud af den onde spiral, som jeg var havnet i”.

“Vigtigst af alt fik hun mig til at indse hvor vigtigt det er, at prioritere MIG og de ting som gør mig glad og giver energi, og jeg kunne mærke hvordan min selvtillid og mit gåpåmod voksede for hver gang jeg mødtes med Lona. Lona er et fantastisk behageligt menneske at være i selskab med! Hendes rolige energi og positivitet smitter af på en og man føler sig godt tilpas i hendes selskab.“.

Simone Lund

“Jeg ville gerne have mere søvn og mere motion. I løbet af få sessioner fik Lona mig til selv at tænke over, hvad der stoppede mig og hjalp mig til selv at vælge at ændre min adfærd. Senere havde jeg et forløb, faktisk ikke særlig mange gange, hvor Lona hjalp mig i gang med at ændre min livsopfattelse til at have et højere selvværd”.

“Lona gjorde meget ud af at møde mig der, hvor jeg var og så stille de spørgsmål, der fik mig til at erkende, hvorfor jeg gjorde og var, som jeg var. Hun fik mig bl.a., ved tankeøvelser, til at ændre min overbevisning. Sessionerne med Lona har hjulpet mig til at tage en positiv drejning i livet”.

Anonym

“Having moved to Denmark September 2014 I found adjusting to life difficult. After two sessions with Lona, I found that my work and social life was adjusting for the better. In all, Lona and I had 5 sessions. Through our sessions together, Lona was able to adjust my mindset. Learning how to negotiate with people. To realising that there is more than one way of accomplishing ones goals.

In all, Lona has been good at setting realistic goals and checking up to see if they were accomplished. Lona is incredible good at thinking outside the box when it comes to problem solving, and her ability to empathise with one makes it easy to open up to her”.

Alexander Frandsen

SAMARBEJDSPARTNERE OG LEVERANDØRER

Lona Fack - kundeudtalelser - WEBKLAR

“Gennem de sidste seks måneder har jeg lært Lona at kende som en udadvendt, åben og varm person. Som leverandør af Lonas hjemmeside, har vi været i tæt dialog hele vejen – lige fra brainstorming omkring indhold og visuel identitet til selve produktionsfasen. Netop i denne proces fremtræder Lonas faglige kvalifikationer tydeligt, da hun altid bidrager med et konstruktivt bud på en løsning, en idé eller en tanke, som man kan bygge videre ud fra”.

“Lona har, indirekte i processen, haft en yderst positiv indvirkning på min egen forretningsforståelse, og derved været mere end “bare” en spændende kunde at samarbejde med. Hun er et glædeligt, kærligt og professionelt bekendtskab både som fagperson og privat”.

Ragini Kastberg
WEBKLAR

Livets mange muligheder

Unge & studerende

Din fremtid som landmand

Pengerådgiveren